De laatste dagen van het jaar zijn voor mij altijd een tijd van ont-spanning, naar de toekomst kijken en terugblikken op wat ik allemaal heb meegemaakt het afgelopen jaar. En wauw! Wat ben ik dankbaar! 2017 was een jaar vol nieuwe uitdagingen, te gekke kansen, lieve mensen die in mij geloven & mij steunen maar ook hard werken.

Denk aan de release van mijn nieuwe CD “Door..!”, de te gekke optredens die daaruit volgenden met een knetter goede band! Toffe samenwerkingen, de mooie concerten met diverse harmonieen en fanfares, mijn eerste dagvoorzitterschap bij het afscheid van Rabobank directeur Bert Penders, het mogen schrijven van het voedselbanklied 2017.. eigenlijk te veel om te benoemen.

Maar het belangrijkste.. zo dankbaar met het feit dat iedereen heel dicht om mij heen gezond en wel is mogen blijven! Ik besef heel goed dat dit niet vanzelfsprekend is. Daarom probeer ik ook van elk moment zoveel mogelijk te genieten & bewust te zijn van het feit dat ik dit allemaal mag meemaken & doen!

Dat 2018 voor iedereen zo mag worden zoals 2017 voor mij is geweest! Gooje roetsj! 😘❤

About the author
Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen