Presentatie met passie..

Zoekt u een presentatrice die puur, inhoudelijk en enthousiast is? Die met een prankje humor of juist heel ingetogen uw evenement presenteert en uw boodschap overbrengt? Dan ben u opzoek naar mij!

Aan de hand van een strak tijdsschema, script of pure improvisatie? Geen probleem . Door een gedegen voorbereiding pas ik mij aan elke situatie eenvoudig aan. Waarbij mijn belangrijkste doel is dat u en uw gasten met een glimlach terugkijken op uw evenement.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

 


Presentatie Finale KVL 2016
Live uitgezonden door L1

 

Referenties:

 

Preview concert Wibi Soerjadi – Magisch Maastricht – december 2016
Na de succesvolle presentatie van Dyanne Sleijpen tijdens Het Parcours 2016 wist ik meteen wie ik moest vragen voor een nieuwe
presentatie opdracht voor een concert van Wibi Soerjadi tijdens het Magisch Cultuur Festival 2016 in de Bijenkorf, Dyanne Sleijpen!
Met veel bravoure, verfrissing en enthousiasme presenteerde Dyanne dit zeer druk bezochte concert.
Een zeer fijne samenwerking en raad Dyanne bij iedereen aan!

laurens-bouvrie-concert-wibi-soerjadi-bijenkorf-december-2016-5


Parcours Maastricht – Centrum management Maastricht – Tom Berghmans –  september 2016

Op 11 september 2016 presenteerde Dyanne vol enthousiasme, passie en professioneel Het Parcours 2016 in ’t Bassin. Na een prettig kennismakingsgesprek met betrekking tot Het Parcours wist ik het zeker: Dyanne Sleijpen past perfect als presentatrice binnen het concept van dit grote publieke evenement en ze maakte dit dan ook meer dan waar! Vanaf de eerste seconden ontstond er een klik tussen het publiek en Dyanne. Zelfs met André Rieu die ook aanwezig was bij de soundcheck van het nieuwe Maastrichts Salon Orkest. Dyanne gaat altijd voor kwaliteit en het hoogst haalbare. Bedankt voor de fijne samenwerking en hoop dit in de toekomst te mogen voortzetten.14522544_1276637845687948_36152092_o

Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival – Voorzitter Theo Reijnders –  januari 2016
Het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) heeft met Dyanne Sleijpen een prima presentatrice in huis. Het presenteren van een liedjesfestival met basisschooljeugd is op zich al lastig. Zorg er maar eens voor dat de kids zich op hun gemak voelen op zo’n spannend moment. Dyanne weet dat prima te doen. Zowel in de kleinere ambiance van een voorronde met 400 personen publiek, als in de grote setting van een finale met 1200 personen publiek. De sfeer voelt Dyanne prima aan. En na een finale die vorig jaar werd geregistreerd voor uitzending in een compilatie van een uur door L1, volgde in 2016 de live-uitzending van de finale van het KVL. Moeiteloos wist ze de combinatie van podium en camera te vinden om zo bij te dragen aan een geslaagde uitzending. Met Dyanne hebben we een presentatrice in huis die onze activiteiten een professionele uitstraling geven.

KVL 2016 - roelfotografie-155

Reeds gepresenteerde evenementen:
x Festival aan de Maas – 10 jarig bestaan Mosae Forum Maastricht 2017
x Koningsdag programma – Vrijthof Maastricht 2017
x Nieuwjaarsconcert Kerkraads Symfonie Orkest 2017
x Preview concert Wibi Soerjadi Bijenkorf Maastricht / Magisch Maastricht 2016
x Slot programma Parcours Maastricht Bassin 2016 (Opening Culturele Seizoen)
x Kinger Vastelaovend Leedjesfestival 2014/2015/2016 (Finale live uitzending L1)
x Jubileum RTV Maas en Mergelland 2016
x CD presentatie Marleen Rutten 2015
x Opening nieuwe studio RTV Maas en Mergelland 2014