Graag attendeer ik u, collega’s en partners op de exclusieve CD presentatie van Dyanne Sleijpen die op dinsdagavond 27 juni a.s. om 20.30  uur in de bijzonder mooie Tapijn Kazerne te Maastricht plaats vindt.

We starten onder het genot van een aperitief. Daarna kunt u genieten van een te gekke CD presentatie met speciale gasten en een veiling. We sluiten af met gave muziek van DJ Tuur.

Deze avond is inclusief amuse, heerlijk luxe hapjes, fris, wijn, bier, water en koffie. Uiteraard is de nieuwe CD van Dyanne ook inbegrepen in de ticketprijs! Kaarten kosten € 90,75 incl. BTW.

De gehele opbrengst van deze exclusieve avond en de nieuwe cd gaat naar Kankeronderzoekfonds Limburg.

Aanmelden kan via de link: http://bit.ly/2pVyBnm.

Dyanne Sleijpen: Singer/songwriter, zet zich in voor het Kankeronderzoekfonds Limburg en laat zich inspireren door de mensen in haar directe omgeving die juist op zulke momenten blijven lachen. Mensen die reden hebben om treurig te zijn maar zich niet uit het veld laten slaan en vol goede moed vooruit blijven kijken. Met name haar betrokkenheid binnen het fonds heeft als voornaamste voedingsbodem voor haar nieuwe album ‘Door,’ gefungeerd. Een reeks nieuwe liedjes die de luisteraar moet opvrolijken in donkere tijden en een frisse wind blaast voor diegene die dat nodig heeft.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment