Huwelijk Remy & Melanie –

 

2 juli 2016 had ik de eer tijdens het huwelijk van Remy en Melanie de muzikale omlijsting te verzorgen. Dit op twee bijzondere locaties in de pittoreske plaats Wijnandsrade. Om 14.00 uur kwam een mooi gezelschap samen in de plechtige, intieme ridderzaal van Kasteel Wijnandsrade. Na binnenkomst tijdens het nummer “The rose” werden lieve en lovende woorden uitgesproken. Het verhaal van Remy & Melanie: de drijfveren achter Luijten Groentechniek . Na het ja-woord tekende het bruidspaar en de getuigen de trouwakte tijdens het nummer “Op geveul” en werd de ceremonie afgesloten met het fantastische nummer “Thinking out loud”.

Na de wettelijke ceremonie volgde het kerkelijk huwelijk in de aan een prachtige vijver gelegen Sint-Stefanuskerk. Hier zong ik voor Remy en Melanie de volgende romantische nummers: “A moment like this”, “Mag ik dan bij jou”, “That’s what friends are for”, “You’re still the one”, “From this moment”, “Ave Maria” (Beyonce) en “Angel by my side”

Na de huwelijksreis ontving ik dit lieve berichtje:

Dyanne, het was een onvergetelijke en geweldige dag!
Nogmaals heel erg bedankt voor jouw perfecte, muzikale bijdrage aan onze dag.
Precies zoals we het samen bedacht hadden. Helemaal top!

Dankjewel Remy & Melanie, voor jullie vertrouwen,het lieve berichtje en de prachtige foto’s. Veel geluk samen!

34856445melrem 052

 

1 Reactie

  1. Hoi Dyanne, wat een prachtige blog over ons huwelijk! Krijg er weer kippenvel van als ik het lees. Zoals al eerder gezegd het was fantastisch! Dank je wel voor alles!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment